„Полуничка в хмарах“

Ви колись бували на небесах? І ми зараз не про польоти в літаку, чи на повітряній кулі, а про неймовірне задоволення та блаженство. Його можна відчути спробувавши наш сьогоднішній десерт під назвою „Полуничка в хмарах“. Цей ніжний та смачнючий витвір мистецтва повинен скуштувати кожен! Він складається з ароматної полунички, печива „Савоярді“, пишних вершків, курячого яйця, цукрової пудри та вишневого соку. Відчуйте кожну нотку смаку, якою грає цей оригінальний десерт та відлетіть у невагомі небеса! Або ж зробіть приємне та приготуйте цей невагомий десертик для своїх найрідніших!

десерт рецепт

Щоб приготувати цей чудесний солодкий перекус вам потрібні наступні інгредієнти:

– полуниця середнього розміру ( 100 грамів)

– вершки жирністю 33% ( близько 150 грамів)

– печиво „Савоярді“ ( 6 штук)

– куряче яйце середнього розміру 

– цукрова пудра ( 2 столові ложки)

– сік вишневий ( 3 столові ложки)

десерт інгредієнти
  • На приготування у вас піде всього 15 хвилин 
  • З даної кількості продуктів ви зможете отримати максимум 2 порції

Етапи приготування та деякі хитрощі від нас

Крок 1.

Розпочнемо з полунички. Її потрібно добре вимити під водою, відірвати маленькі листочки та висушити плоди паперовим рушником. Потім помістіть ягоди на дошку та поріжте їх навпіл.

десерт приготування

Крок 2. 

Відділіть курячий жовток від білка в окремі посудини.

поживний десерт
Крок 3.

Тепер приступаємо до вершків. Їх потрібно правильно збити, а саме: починати з малих обертів і плавно збільшувати до потужних. Додайте до вершків жовток та ще раз ретельно збийте все на малій потужності. У вас повинна бути ніжна, однорідна за консистенцією та ледь жовта пишна маса.

смачний десерт

Крок 4.

Білок збиваємо міксером на великій потужності. Можете додати дрібку солі, щоб піна вийшла більш густою та стійкою. Щоб перевірити, чи добре збився білок, ви можете перевернути посудину вниз, якщо біла маса не стікає, а тримається на одному місці – все готово!

оригінальний десерт

Візьміть посудину з вершками та додайте до неї збитий білок. Додавайте малими порціями і добре перемішуйте, щоб все гарно злилось та було однорідним. Також добавте туди цукрової пудри, щоб засолодити наші „хмаринки“.

ніжний десерт

Крок 6.

Підготуйте посудину з вишневим соком.

яскравий десерт

Візьміть печиво „Савоярді“ та обмакайте кожне у цьому соці. 

ефектний десерт

Далі виберіть 2 десертні посудини та помістіть на їхнє дно 3 змочені печива ( можете їх розламати) . Потім викладіть шар з вершків, а зверху покладіть шматки полунички. Потім ще 3 змочені печива і товстий шар пухких вершків. Ідеально!

апетитний десерт

Тепер ви можете сповна насолодитись цим ніжним та апетитним десертом, смачного!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert