Млинці „На сьомому небі“

Вранці, коли усі поспішають і часу на приготування сніданку обмаль, млинці можуть стати „паличкою-виручалочкою“ – надзвичайно просто, швидко і смачно. Тому вміння готувати млинці ніколи не завадить, а постійні експерименти з начинками не дозволять млинцям набриднути Вам. Начинок для млинців є безліч : домашній сир, повидло, шоколад… А для любителів соленої їжі існує безліч рецептів млинців з м’ясом, сиром і баликом, червоною ікрою, овочами. А ми підготували для Вас ну просто неперевершений варіант млинців – з халвою, арахісом і карамельним соусом. Пальчики оближеш лише від самого опису, чи не так? Це саме той випадок, коли страва ідеально впишеться як в картину святкового столу, так і в Ваш повсякденний раціон : діти будуть в захваті від смачного сніданку, а гості дивуватимуться вишуканості поданого десерту. Берімося до процесу приготування – розберемо потрібні нам інгредієнти.

млинці рецепт

Інгредієнти :

– молоко (250 мл.)
– яйця (2 шт.)
– мука (100 гр.)
– масло (15 гр.)
– цукор (1 ст. ложка)
– сіль (трішки менше половини чайної ложки)
– халва
– арахіс
– карамель

млинці інгредієнти

Приготування

Крок 1.

Починаємо готувати наші млинці. Миємо яйця і розбиваємо їх в посудину для збиття міксером. Додаємо цукор, сіль і збиваємо до однорідності. Замість міксера можете збивати і вилкою. Додаємо трішки молока. Тоді в посудину з тістом просіюємо муку і перемішуємо тісто, яке утворилося. Додаємо решту молока і знову ретельно все мішаємо. В кінці додаємо масло і можемо відправляти наше тісто на розігріту сковорідку. Намагаємося налити тісто так, щоб воно покрило дно рівним шаром. Коли тісто перестане бути липким і краї трішки почорніють, можете перевертати млинець на іншу сторону. Коли млинець стане рум’яним, знімаємо його зі сковорідки. Після того, як Ви посмажите усі млинці, викладіть їх на тарілку і накрийте кришкою або ще чимось, щоб вони залишались теплими.

млинці смачні

Крок 2.

Вийміть халву з упаковки і або поріжте її шматочками, або мілко подробіть. Її ми будемо використовувати як начинку для млинців.

млинці корисні

Крок 3.

В окрему мисочку висипаємо арахіс.

млинці легкі

Крок 4.

Залишилося підготувати карамельний соус. За бажанням можете використати згущене молоко, джем і т.д. – вибір за Вами.

млинці поживні

Крок 5.

Наповнюємо млинці халвою, карамеллю і прикрашаємо арахісом. Поливаємо вишневим або полуничним джемом для краси.млинці приготуванняОсь наші млинці і готові. Користуйтеся рецептом на здоров’я!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert