Кекс сирний „Насолода“

Хочемо запропонувати вам спекти кекс із сиру, які готуються досить легко і просто, із доступних продуктів, а на смак виходять дуже смачні. Прості кекси з приємним сирним смаком і ніжним тістом будуть чудовим десертом до чаю, чи просто для сніданку.

кекс легкий

Для кексу вам потрібні будуть такі складники:

Сир кисломолочний – 500 грамів

Яйце куряче – 2 штуки

Цукор – 150 грамів

Розпушувач – 1 пакетик

Мука вищого сорту – 400 грамів.

кекс інгедієнти

Корисні властивості інгредієнтів. У кисломолочному сирі міститься багато калію, кальцію, фосфору, які так потрібні людському організму, вони чудово засвоюються, зміцнюють кісткову систему, впливають на роботу м’язів, допомагають згортатись крові, запобігає захворюванню серця, підтримує роботу мозку, впливає на ріст, зміцнює зуби, покращує стан волосся, є добрим профілактичним засобом проти атеросклерозу. Сир рекомендують їсти при таких хворобах як: панкреатит, гастрит, гіпертонії, проблемами із серцем. Яйце містить в собі корисні речовини які запобігають виникненню шкідливого холестерину, зміцнюють кістки та зуби, захищають імунітет, впливають на стан щитоподібної залози, підтримують струнку фігуру, тримають в нормі рівень тиску, попереджають виникненню серцевих хвороб, ведуть боротьбу із раковими клітинами, запаленнями, набряками, мікробами, підвищують гемоглобін, покращують пам’ять.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку муку просійте через сито, для того, щоб мука наситилася киснем – це допомагає, щоб готовий десерт був пухким і ніжним.кекс ніжний

2. Сир перетріть за допомогою сита. При виборі сиру, зверніть увагу на термін придатності, він не має перевищувати 72 години, впри правильному зберіганні.

кекс рецепт

3. Розпушувач перемішайте з просіяною мукою.

4. Беремо глибоку посудину вбиваємо у неї двоє яєць, додаємо не крупний цукор, щоб швидше збивалося, і збиваємо до утворення піни. До яєць додаємо перетертий сир, вимішуємо, поступово додаючи муку. Ретельно перемішайте до однорідної маси.

5. Форму для кексу змащуємо олією за допомогою силіконового пензлика. Викладаємо у форму готове тісто. А тепер розігріваємо духовку до 180 градусів, і випікаємо кекс протягом 40-45 хвилин.

6. Готовий кекс вибираємо із духовки, даємо йому постояти. Холодний кекс виймаємо із форми, притрушуємо цукровою пудрою. Десерт смачний, простий, ніжний, апетитний готовий для подачі на стіл. Смакуйте на здоров’я!

кекс готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert