Десерт „Поринути в безхмарні мрії“

Не дивуйтеся, якщо Ви цілий день ходите і не можете знайти собі місця, бо Вам чогось не вистачає. От буває ж таке, правда? Чогось хочеться, а чого саме – вже серйозне питання. Та ми полегшимо Ваші роздуми! Десерт рятує нас завжди, неважливо який у нас настрій і яка погода за вікном. Він володіє не тільки однією функцією – наситити нас, він також здатний підняти настрій, покращити наш день і влаштувати справжнє свято нашим смаковим рецепторам. Ми завжди відбираємо для Вас десерти тільки найкращих, найапетитніших і найпростіших десертів. І сьогодні ми готові відірвати від серця ще один наш смаколик – десерт „Поринути в безхмарні мрії“, який, окрім того, що є нашим фаворитом, ще й повністю відповідає своїй назві. Апетитне і ніжне поєднання шматочків манго, морозива, пористого шоколаду і печива просто закохає Вас у себе – ми гарантуємо! Саме такі прості десерти без випічки і залишаються в думках господинь дуже надовго – адже їх не потрібно довго готувати і вони підійдуть до будь-якої події : чи то святкової, чи то просто гості прийшли, а Ви не встигли спекти торт. Тому, користуйтеся рецептом на здоров’я!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Скарб“ :

– шматочки консервованого манго (50 гр.)
– одна кулька ванільного морозива
– печиво (30 гр.)
– пористий шоколад (4 шматочки)
– посипка для десерту

десерт інгредієнти

Кількість порцій : одна порція
Час приготування : 10 хвилин

Приготування

Крок 1.

Для десерту нам знадобиться 50 гр. консервованого манго. Дістаємо з упакування декілька шматочків манго і за допомогою виделки доводимо його до консистенції пюре. На смак манго солодкий і екзотичний. Ви можете насолоджуватися жовтими фруктами в сирому вигляді, а також в десертах, соках і джемах. Незважаючи на високий вміст цукру, манго є дуже корисним фруктом. Він наповнений вітамінами, які позитивно впливають на наше здоров’я : вітамін А (захищає ваші очі і корисний для слизових оболонок тіла), вітамін B6 (корисний для міцних нервів), вітамін B9 (важливий для білкового метаболізму і підтримує розвиток нейромедіаторів, таких як дофамін, який має великий вплив на наш настрій і самопочуття), вітамін С (зміцнює нашу імунну систему і запобігає накопиченню канцерогенних речовин в організмі), вітамін Е (має захисну дію на клітини і, таким чином, уповільнює процеси старіння). Поки Ви їсте манго в невеликих кількостях, Вам не доведеться турбуватися про рівень цукру в крові. Однак діабетикам слід бути обережними: манго їм підходить лише в помірних кількостях. Манго також містить багато корисних поживних речовин, таких як клітковина, наприклад.

десерт смачний

Крок 2.

Який же рецепт без морозива, правильно? Його нам потрібно небагато – одна кулька. Ми не обмежилися звичайним пломбіром і обрали для нашого скарбу ванільний смак. Проте, Ви можете додати будь-який смак на Ваш розсуд. Насправді морозиво набагато корисніше, ніж стверджується. Воно містить білки, кальцій, залізо, натрій і фосфор і навіть вітаміни, якщо свіжі фрукти були оброблені. Якщо зробити його самостійно, то також можна обійтися без емульгаторів, стабілізаторів і барвників. На користь морозива в помірних кількостях говорить те, що воно робить Вас щасливими і є відмінним засобом для зниження стресу.

десерт апетитний

Крок 3.

Тепер візьміть 4 палички хрумкого печива.

десерт простий

Крок 4.

Їх ми кладемо в пакет і за допомогою скалки подрібнюємо до дуже дрібної крихти.

десерт цікавий

Крок 5.

Підготуйте грам 30 чорного пористого шоколаду і поділіть його на чотири шматочки.

десерт солодкий

Крок 6.

Для того, щоб прикрасити десерт, ми використаємо спеціальну посипку.

десерт легкий

Крок 7.

Оберіть красиву десертну посудину і на її дно викладіть манго.

десерт корисний

Крок 8.

Далі додаємо подрібнене печиво.

десерт поживний

Крок 9.

Усе це заливаємо морозивом.

десерт святковий

Крок 10.

Залишилося тільки додати шоколад і прикрасити наш десерт – ось і готово! Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert