Десерт „Ніжний бісквіт“

Ми просто не віримо у те, що хтось не любить солодке! Якщо такі люди і справді є, то вони, напевне, не куштували насправді смачні десерти. Іншого спростування у нас просто немає. Тому, наш сайт створений для того, щоб кожен зміг знайти для себе свій ідеальний варіант десерту та одразу закохатись у нього. Ваш сьогоднішній потенційний фаворит має назву „Ніжний бісквіт“. Лише вслухайтесь: невагомий та надсмачний бісквіт та ароматна і вітамінна полуниця огорнені в пухкі вершки, а доповнюють цей апетитний та оригінальний десерт солоденькі трубочки. Мммм, ну хіба кохання з першого погляду не існує? Ми це вам докажемо!

десерт рецепт

Для приготування цього ефектного десертику вам потрібні наступні інгредієнти:

– курячі яйця середнього розміру ( 2 штуки)

– борошно пшеничне ( приблизно 3 столові ложки)
– цукор звичайний ( столова ложка)
– трубочки шоколадні ( 4 штуки)

– полуниця середнього розміру ( 150 грамів)

– вершки від 15% жирності ( 100 грамів)

десерт приготування

Якщо приготувати бісквіт заздалегідь – десерт забере у вас всього 10 хвилин
З цих інгредієнтів можна отримати 2 порції
Покроковий рецепт 

Крок 1.

Розпочнемо з приготування бісквіту. Отже, беремо наші яйця та розділяємо окремо жовтки від білків. У посудину з жовтками додаємо столову ложку цукру та починаємо збивати їх міксером. Робіть це до тих пір, поки не побачите, що маса стала блідо жовтого кольору, а цукор практично перетерся.

десерт інгредієнти

Потім приступіть до білків, які також потрібно збити. Проте старайтесь робити це плавно, починаючи з малої швидкості і збільшуючи до максимуму. Це допоможе зробити білок пухким та пружним. Після цього, додайте у посудину з жовтками весь білок та ретельно перемішайте все. Далі додайте до них просіяне  борошно і ще раз все змішайте, щоб не було жодних грудочок.

яскравий десерт

Перелийте все у форму для запікання та поставте у духовку  на 40 хвилин, при температурі 180 градусів. коли час завершиться – дістаньте бісквіт, охолодіть його та виріжте пухкі кружельця.

ніжний десерт

Крок 2.

Далі приступіть до вершків. Їх також потрібно плавно збивати, щоб отримати правильну консистенцію. Тому дотримуйтесь рекомендацій, які ми давали щодо курячого білка.

оригінальний десерт

Крок 3.

Нашу полуничку ретельно промийте у воді та відірвіть від неї дрібні листочки. Далі помістіть її на дошку для нарізання та поріжте на невеличкі шматки.

апетитний десерт

Крок 4.

Підготуйте потрібну кількість шоколадних трубочок.

поживний десерт

Крок 5.

 Візьміть красивий посуд для десертів (бажано у вигляді подовгастої склянки). Викладіть на дно кружельце з бісквіту, потім полийте його вершками. Далі викладіть шматки полунички і знову поставте шматок бісквіту. За ним ще один шар вершків та полуничка. Повторіть ще один раз, але шар з вершків викладіть більш товстим. Прикрасьте все трубочками та ще декількома шматками полуниці. Готово, тепер ви можете насолоджуватись цим яскравим та ніжним десертом!

смачний десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert