Десерт „Йогуртова хвиля“

Як добре, що сьогодні все розвивається та не стоїть на місці. Сучасні технології приносять нам значне полегшення в рутинних та щоденних справах. З появою деяких побутових приладів ми значно полегшуємо своє життя та маємо час для нашої сім‘ї. Чи то приділити час дітям, чи своїй половинці – все одно це корисний час для ментального відпочинку. Посидіти та відпочити з друзями теж простіше, оскільки тепер на приготування ми витрачаємо все менше часу. Тому пропонуємо Вам рецепт райського десерту «Йогуртова хвиля», який потребує мінімум зусиль для свого приготування та максимум насолоди у смакуванні. Такий десерт обов‘язково Вам запам‘ятається, адже складається з таких інгредієнтів, які всі полюбляють. 

десерт смачний

Тому перерахуємо необхідні інгредієнти для приготування цього чудового рецепта:
Желатин – 15 грамів
Вода – 30 мілілітрів
Банан свіжий – 1 штука
Персик консервований – 1 штука
Йогурт натуральний питний – 300 грамів

десерт рецепт

Корисні властивості інгредієнтів, що входять до складу десерту.
Желатин корисний для людського організму тим, що підтримує утворення колагену. Через те, що наш організм старішає й з кожним днем кількість виробленого колагену в організмі зменшується. Від цього страждає наша зовнішність, оскільки колаген підтримує пружність шкіри та затримує процес утворення зморшок. Для десерту достатньо буде 15 грамів желатину, який ми висипаємо у посудину для набухання.

десерт легкий

Вода є важливою складовою нашого організму, оскільки він складається на 80% з води. Щоб уникнути зневоднення організму потрібно пити 30 мілілітрів чистої води на 1 кілограм вашої маси тіла. Вода також допомагає при схудненні, оскільки пришвидшує процес метаболізму. У посудину з желатином виливаємо 30 мілілітрів води й залишаємо його набухати.

десерт поживний

Всі ми полюбляємо банани через їх приємний смак. Це корисний перекус який є в кожному холодильнику. В бананах міститься багато клітковини, що позитивно впливає на процес травлення, а фруктоза та сахароза додають нам енергії. Банан здатен підняти наш настрій, оскільки містить у своєму складі гормон радості. Також він затримує кальцій в організмі, таким чином зміцнюються наші кістки. Французький вчений Пауль Нікольсон довів, що щоденне вживання одного банана здатне знищити вагу людського організму без додаткових дієт. Візьмемо один невеликий банан та знімемо шкірку. М’якуш банана нарізаємо невеликими кубиками та викладаємо на дно спеціальної склянки для десертів.

десерт свіжий

І дорослі й діти полюбляють смакувати персиками, оскільки сезон їх проходить швидко, багато господинь їх консервують. Консервовані персики повноцінно можуть замінити свіжі фрукти, якими можна поласувати навіть взимку. Всі ми недооцінюємо користь персиків для нашого організму, тому рідко його можна побачити у списку необхідних фруктів. Регулярне вживання персиків сприяє зміцненню імунітету та покращує наш зір, поліпшує травлення та роботу нервової системи. Також персик допомагає у зміцненні кісток, очищує організм від шлаків та токсинів, стимулює роботу головного мозку. Консервований персик вибираємо з банки та ставимо, щоб зійшов зайвий сироп. Потім нарізаємо його такими самими кубиками як банан. Викладаємо консервований персик зверху на банан.

десерт вітамінний

Натуральний питний йогурт є найпопулярнішим молочним продуктом та перекусом. Його часто прописують у дієтичні меню та спеціальні лікувальні меню. Йогурт утворюють шляхом сквашування молока з молочнокислими бактеріями, схожими з бактеріями, які містяться в людському кишківнику. У своєму складі натуральний йогурт містить багато фосфору, кальцію та вітамінів. Його корисно пити тим, хто страждає від остеопорозу. У 300 мілілітрів натурального питного йогурту виливаємо набухлий желатин з водою та добре розмішуємо. Виливаємо готову суміш у форму для десертів зверху на банан та персик. Далі залишаємо у холодильнику на 1-2 години, щоб десерт став желатиноподібним.

десерт корисний

Діставши з холодильника десерт «Йогуртова хвиля» Ви отримаєте неперевершений аромат соковитого персика та корисного банану. Радимо смакувати охолодженим. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert