Десерт „Апельсинове преземлення“

Коли до вас не очікувано завітали гості, а ви не встигаєте приготувати десерт, ми вам допоможемо швидко і просто вийти з цієї ситуації, тому що маємо рецепт швидкого десерту, який сподобається навіть самим вибагливим. Смачні, корисні, швидкі у приготуванні десерти мають бути ще й красивими. І сьогодні ми будемо готувати саме такий десерт, в якому ніжна смакота привабить смакунів не тільки своєю назвою, але й вишуканим і оригінальним виглядом. Цей десерт легкий у приготуванні, ми його не випікаємо, не смажимо, не варимо, а готуємо просто зараз.

десерт солодкий

Для десерту, вам знадобляться такі інгредієнти:

Апельсин – 1 штука

Чорний шоколад – 4 шматочки

Сир солодкий – 100 грамів

Какао порошок – 1 столова ложка

Йогурт – 100 грамів.

десерт інгредієнти

Корисні властивості складників десерту. Апельсин – це плід вічнозеленого дерева з родини Рутових. Фрукт є дуже корисним, містить багато вітамінів і мінералів. Вживання плоду приносить велику користь для організму людини: зміцнює імунітет, знижує рівень холестерину в крові, покращує роботу серцево-судинної системи, підвищує гемоглобін, він має антимікробну і протизапальну дію, нормалізує роботу нервової системи, допомагає знизити артеріальний тиск, корисний при запорах, не дозволяє утворюватися каменям у нирках, може захистити від інфекцій, зміцнює кістки та зуби, впливає на розвиток мозку, чоловікам корисний для виробітку здорової сперми, захищає шкіру від передчасного старіння, впливає на процеси схуднення. Чорний шоколад також приносить користь. Він стимулює розумову діяльність, покращує пам’ять, підіймає настрій, зміцнює імунну систему, не дає утворюватися карієсу на зубах, перешкоджає виникненню виразкової хвороби, допомагає скинути зайву вагу, зміцнює судини, є засобом проти атеросклерозу. Какао – це скарбниця корисних речовин. Воно має такі властивості: знижує високий тиск, виводить шкідливий холестерин, допомагає позбутись від синдрому втоми хронічної, бере участь у лікуванні астми, захищає організм від раку, покращує роботу серця, впливає на діяльність мозку, поліпшує настрій. Какао застосовують в косметології для приготувань масок для шкіри та волосся. Йогурт – це кисломолочний продукт, який містить вітаміни й мінеральні речовини, вживання його позитивно впливає на організм людини. Користь йогурту полягає в наступному: він добре позначається на роботі шлунку, покращує травлення, не дозволяє розвиватись дисбактеріозу, зміцнює імунну систему, посилює стійкість організм до інфекцій, активізує обмінні процеси, допомагає швидко схуднути, зміцнює кісткову систему і зуби, попереджає передчасне старіння організму, виводить шлаки та токсини, поганий холестерин, покращує склад і якість крові, покращує пам’ять, підіймає настрій. Продукт діє, як профілактичний засіб проти інфаркту, інсульту, варикозу, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця.

Етапи приготування.

1. Спочатку беремо апельсин та промиваємо його під протічною водою, відкладаємо на серветку, щоб стекла вода, після чого нарізаємо гострим ножиком на тоненькі кружальця.

десерт ніжний

2. Шоколад ділимо на шматки. Порада: при виборі продукту читаємо його склад, на першому місці має бути какао, чим більший його відсоток, тим шоколад буде кориснішим, дивіться на його термін придатності та на упаковування, воно має бути не пошкоджена.

десерт вишуканий

3. Відкриваємо пакетик какао, набираємо 1 столову ложку і висипаємо на тарілочку. Порада: купуючи какао читайте його склад, термін придатності.

десерт приготування

4. Тепер робимо сирну кульку. Набираємо десертною ложкою солодкий сир і обкатуємо його в какао роблячи з нього кульку.

десерт апетитний

5. Формуємо десерт. Беремо креманку для десерту або склянку, це на ваш погляд, і викладаємо на низ йогурт, зверху кладемо сирну кульку, потім шматочки шоколаду та кружальця апельсину. Смачний, швидкий, легкий, оригінальний десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert