Шоколадно-банановий десерт

Скільки б солодких шедеврів не було перепробувано, скільки б експериментів не було проведено на кухні, десерти з додаванням сухого сніданку „Несквік“ усе одно залишаються абсолютними фаворитами. Їх із задоволенням їдять як діти, так і дорослі. Хрусткі шоколадні кульки ідеально підходять до будь-яких продуктів, які Ви використовуєте для приготування десерту, проте ми підготували для Вас незрівнянну класику. Шоколадно-банановий десерт з нашим улюбленцем „Несквіком“, солодким бананом і ніжною сирною масою не залишить Вас байдужими. Він готується усього 10 хвилин, що може виручити Вас в певних ситуаціях. Наприклад, діти вередують і відмовляються їсти пластівці з молоком, запевняючи, що це банально і вже давно їм набридло. Або ж Ви не чекали гостей і спокійно займалися хатніми справами, від чого Вас відірвав неочікуваний дзвінок в двері. В такому випадку доводиться на ходу придумувати оригінальний сніданок чи підготувати десерт ще до того часу, поки закипить чайник. І наш шоколадно-банановий десерт ну точно готовий виручити Вас, тому записуйте інгредієнти!

десерт рецепт

Інгредієнти для двох порцій „Шоколадно-бананового десерту“ :

– два достиглих банани
– сухий сніданок „Несквік“ (200 гр.)
– домашній сир (150 гр.)
– дві склянки натурального йогурту
– цукор
– барвник харчовий оранжевий

десерт інгредієнти

Приготування

Крок 1.

Нам потрібно приготувати дві маси – бананову і вершкову. Почнемо з бананової – для цього візьміть банани, натуральний йогурт і харчовий барвник оранжевого кольору. Почистіть банан і змішайте його з йогуртом та барвником, після чого ретельно збийте в блендері. Хоча багато хто стверджує, що барвники є шкідливими для організму, було доведено, що в невеликих кількостях вони навіть здатні дати певну користь організму. Це відбувається за рахунок певних вітамінів і органічних кислот у їх складі. 

десерт простий

Крок 2.

Отриману масу жовтого кольору можете відправити в холодильник, поки ми будемо готувати другий шар десерту. Банан у цьому десерті ми використовуємо не просто так – він є не лише тим фруктом, який ідеально підходить до десертів. Банани також мають багато корисних властивостей. Наприклад, він понижує артеріальний тиск, виводить зайву рідину з організму, нормалізує рівень гемоглобіну в крові.

десерт легкий

Крок 3.

Для приготування вершково-сирної маси перемішуємо домашній сир з йогуртом. Домашній сир, як відомо, багатий кальцієм, вітамінами групи А, В, Е, амінокислотами і абсолютно не містить в собі лактози. Споживання цього продукту є дуже корисним і важливим для людей, які мають захворювання печінки, нирок і шлунку. Завдяки молочнокислим бактеріям, домашній сир підтримує діяльність шлунково-кишкового тракту і покращує перистальтику кишківника.

десерт смачний

Крок 4.

До отриманої ніжної маси додаємо цукор. До речі, натуральний йогурт ми використовуємо тому, що він сприяє кращому засвоєнню їжі і покращує травлення.

десерт апетитний

Крок 5.

На дно посудини для нашого шоколадно-бананового десерту викладаємо в два шари бананову і сирну маси, після чого додаємо шоколадні кульки „Несквік“ і повторюємо так само ще раз. Готовий десерт прикрашаємо зефірками для краси. Як ми Вам і обіцяли – не встиг і чайник скипіти! Накривайте на стіл і пригощайтеся цим апетитним смаколиком. Смачного Вам!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert