Десерт „Таємне бажання“

Чи готові Ви до нового, апетитного десерту „Таємне бажання“? Ви можете прочитати будь-який журнал про фітнес або здоров’я і бути засипаним фактами про те, чому цукор шкідливий, або ж про те, що єдиний спосіб вести здоровий спосіб життя вимагає відмовитися від десерту. Крім того, повсюдно гуру фітнесу рекламують свої «здорові» альтернативи популярним ласощам, які, за їхніми словами, мають такий самий смак, як і справжні. Але якщо Ви любите і дійсно цінуєте солодощі, життя може стати просто нестерпним, якщо Ви не зможете насолоджуватися десертами, такими як улюблений торт, печиво чи морозиво. На жаль, солодкі кондитерські вироби, які більшість з нас любить їсти, часто вважаються шкідливими для здоров’я, і їх уникають будь-якою ціною. Але для любителів десертів всюди є надія! Всупереч поширеній думці, десерт може мати певну користь для здоров’я. Насправді десерт може допомогти Вам отримати щоденну кількість необхідних поживних речовин. Проте, навіть якщо в десерті бракує фруктів, це не привід сумувати – у невеликих кількостях та при нечастому споживанні будь-який десерт не завдасть шкоди ні фігурі, ні здоров’ю. 

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „Таємне бажання“ :

– молоко (склянка)
– шоколад (100 гр.)
– агар-агар
– різнокольорові безе
– цукор

десерт інгредієнти

Кількість порцій : дві порції
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Приготування десерту є надзвичайно простим. Для початку візьміть склянку молока. Молоко забезпечує нас енергією у вигляді цукру і жиру, багате білком, найважливішим будівельним матеріалом для всіх клітин організму, а також численними вітамінами і мінералами (особливо кальцієм, який корисний для кісток і зубів). Отже, молоко – це поживний напій, який має ряд переваг для здоров’я. Крім того, це універсальний інгредієнт, який можна легко додати у свій раціон – наприклад, це чудова основа з високим вмістом білка для здорових смузі. Спробуйте поєднати його із зеленню та невеликою кількістю фруктів для поживного перекусу. Додавання молока до ранкової кави або чаю додасть напою корисних поживних речовин.

десерт легкий

Крок 2.

В склянку молока додаємо цукор і агар-агар, перемішуємо і даємо масі настоятися. Агар-агар має натуральне рослинне походження і зазвичай не завдає шкоди людському організму при грамотному споживанні. Агар-агар містить багато вітаміну С, який, серед іншого, може допомогти зміцнити імунну систему, спалити жир і провести детоксикацію. Також він має в своєму складі фолієву кислоту та різні вітаміни групи В і мікроелементи (залізо і цинк), які є важливими для нервової системи, а також для здорової шкіри та красивого волосся. Клітковина, яка міститься в агар-агарі, може стимулювати кишкову флору і, таким чином, сприяти здоровому травленню.

десерт простий

Крок 3.

До нашого десерту ми також додамо чорний шоколад – для цього потрібно розтопити його на водяній бані. Чорний шоколад по праву вважається корисним, оскільки в ньому високий вміст какао. Це відповідає за позитивний вплив на серцево-судинну систему. Це пояснюється тим, що какао-боби містять цінні антиоксиданти, які мають функцію захисту клітин.

десерт смачний

Крок 4.

Різнокольорові безе помістіть в поліетиленовий пакет і подрібніть за допомогою скалки.

десерт яскравий

Крок 5.

Коли усе готово, приступаємо до оформлення десерту – на дно десертної чаші помістіть масу з молока і агар-агару, додайте шоколад і посипте усе подрібненим безе. Смачного! Десерти є не тільки смачними, але й допомагають покращити Ваше загальне здоров’я та вагу. Дослідники повідомляють, що вживання десерту під час сніданку може допомогти схуднути і підтримувати здоровий спосіб життя. У дослідженні учасники з ожирінням, які їли сніданок з високим вмістом білків і вуглеводів, який включав десерт, краще дотримувались свого раціону, ніж учасники, які їли низьковуглеводний, низькокалорійний сніданок, який не включав солодощі.
Доведено, що вживання помірної кількості десерту є не тільки смачним, але й поживним. На додаток до збалансованої дієти з цільного зерна, овочів і білка, не бійтеся включати помірну кількість десерту в один зі своїх щоденних прийомів їжі. Десерт має доведену користь для здоров’я і допомагає забезпечити щоденне отримання поживних речовин. Тож, деколи куштуючи кульку морозива чи шматочок пирога, Ви насправді робите собі послугу.

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert