Десерт „Ніжний тигрик“

А нумо разом пофантазуємо. Який би ви хотіли приготувати десерт, щоб було і смачно, і вишукано, і корисно, ну і звичайно швидко. Тому що у всіх склалася думка, що коли готуєш десерт – це купа часу і праці. А от і ні! І в цьому ви переконаєтесь, коли почнете готувати десерт за рецептом, який ми пропонуємо. Десерт має символічну назву «Ніжний тигрик». Ходить легенда, що десерт придумала мама для своєї донечки, яка просто обожнювала тигрів, вона так і оформила десерт, щоб він мав вигляд, який буде нагадувати її улюблену тварину. Тому, коли до нас потрапив цей рецепт, ми вирішили поділитися ним із вами.

десерт вишуканий

Для приготування десерту вам знадобляться такі інгредієнти:

Гарбуз – 200 грамів

Шоколад чорний – 80 грамів

Молоко – 100 грамів

Цукор – 50 грамів

Горіх волоський – 3-4 штуки

десерт продукти

Корисні властивості складників десерту. Гарбуз – це рослина з родини гарбузових, він багатий на вітаміни й мінеральні речовини. Його використовують для приготування багатьох страв, починаючи кашами, а закінчуючи десертами. Завдяки своєму багатому складу, приносить велику користь для організму людини. Він діє як сечогінний засіб, тому корисний для тих, хто має проблеми з нирками; очищає організм від шлаків і токсинів; нормалізує водно-сольовий баланс; стабілізує метаболізм; знижує артеріальний тиск; підвищує рівень гемоглобіну; покращує структуру тканини, підвищує її еластичність; підіймає імунітет; поліпшує травлення; впливає на зір; зміцнює серцеву систему; свіжий гарбузовий сік покращує потенцію для чоловіків; підтримує організм під час вагітності; дітям рекомендують гарбуз ще до виповнення одного року, тому що приносить користь для розвитку і росту; бореться з атеросклерозом; користь приносить людям з цукровим діабетом. Молоко складається з багатьох вітамінів і жирних кислот. Воно добре засвоюється організмом. Вживання продукту допомагає заспокоїти нервову систему, його складові беруть участь у побудові мозкових клітин, впливає на процес нарощення м’язової маси, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, бореться з печією, поліпшує роботу серцевої системи, корисне при простудних захворюваннях, є засобом боротьби з безсонням, чудово втамовує спрагу, сприяє довголіттю. Волоський горіх насичений вітамінами та мінеральними речовинами. Він володіє такими властивостями: допомагає у лікуванні авітамінозу; корисний при хворобах серцево-судинної системи; нормалізує тиск; впливає на роботу щитоподібної залози; зміцнює імунну систему; поліпшує пам’ять; є засобом проти раку; лікує дисбактеріоз в кишківнику; виводить шлаки й токсини з організму; запобігати гормональним порушенням в організмі жінок; бореться з закрепами; покращує настрій; нормалізує рівень гемоглобіну; зміцнює кісткову тканину. Шоколад чорний багатий поживними речовинами, які приносять велику користь людському організму. Він є чудовим антиоксидантом. Добре впливає на роботу серцево-судинної системи, покращує настрій, бореться зі стресами, поліпшує діяльність мозку, лікує діарею, запобігає виникненню виразкової хвороби, допомагає схуднути, працездатність підвищує.

Етапи приготування десерту:

1. Беремо волоський горіх, чистимо від шкаралупи, обережно виймаємо ядра, щоб не пошкодити, розділюємо їх на дві частинки.

десерт корисний

2. Тепер миємо кусок гарбуза під протічною водою, чистимо від шкірки, нарізаємо дрібнішими кусками й за допомогою блендеру подрібнюємо гарбуз на пюре. Додаємо цукру і добре перемішуємо.

десерт вітамінний

3. У каструлю наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Беремо мисочку, кладемо у неї шоколад і топимо його на паровій бані, потім наливаємо до нього молоко, перемішуємо до утворення однорідної шоколадної маси. Порада: Купуючи шоколад, читайте склад продукту. У якісному продукті не повинно бути хімічних домішок, штучних барвників, ароматизаторів, емульгаторів. Дивіться на дату виготовлення і термін придатності.

десерт приготування

4. Починаємо формувати десерт. Беремо склянку для десерту і на низ під кутом наливаємо спочатку шоколадну масу, потім гарбузове пюре, і так по черзі наповнюємо склянку. Зверху викладаємо половинки горіхів. Смачний, корисний, апетитний, оригінальний десерт готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert