Десерт „Між прірвою“

Часто люди сумніваються у своїх рішеннях, обдумують детально подальші дії та ризикують в чомусь. Це і є життя, яке наповнене непередбачуваностями та цікавими моментами. Тому слід розуміти, що саме без труднощів та злетів, Ви б не змогли відчути щастя сповна! Навіть колиись давні філософи роздумували над сенсом життя та буттям і часто говорили, що потрібно вміти насолоджуватись всім, незалежно від ситуацій, які трапляються на Вашому шляху. Мислитель Сопіро Хуро радив завжди зберігати спокій, мислити позитивно та їсти смачну їжу, яка доставить Вам задоволення! Якраз на останньому пункті ми й зупинимось! Хочемо порекомендувати Вам до споживання дуже смачний та мега яскравий десерт під назвою « Між прірвою». Саме він створить атмосферу свята та подарує незабутні смакові відчуття! Його склад доволі простий, адже інгредієнти на кухні має кожна господиня: смачний та ароматний желатин двох смаків, корисний агар-агар та пісочне печиво, яке всі так люблять! 
Тому давайте скоріше приступати до приготування та насолоджуватись результатом.

десерт рецепт

Ось, що саме з продуктів  і які саме пропорції Вам потрібні: 
– агар-агар ( приблизно 10 грамів)
– желатин із полуничним смаком ( 1 столова ложка) 
– желатин зі смаком персика ( 1 столова ложка) 
– пів склянки води ( приблизно 100 млл.) 

десерт інгредієнти

Час приготування -становить 20 хвилин
Кількість порцій розрахована на 2 осіб 

Поетапне приготувння та рекомендації 
Етап 1.
Спочатку радимо розпочати з приготування желе, але перед цим потрібно підготувати агар-агар. Отже, візьміть склянку води та злийте її у невелику каструю. Дочекайтесь поки вода нагріється та закиньте туди 10 грамів суміші агар-агару. Після цього ретельно перемішайте все та залиште  на 10 хвилин. Після завершення часту доведіть воду до кипіння та вимкніть вогонь. Суміш готова до подальших дій!  На відміну від звичного для всіх желатину, агар-агар має набагато більше користі. Наприклад йод, який входить до складу агар-агару, сприятливо діє на щитовидну залозу. Кальцій у складі зміцнює кісткову тканину, а залізо покращує обмінні процеси у клітинах організму. На цьому корисні властивості агар-агару не закінчуються, адже він також знижує кислотність у шлунку, очищає організм від шлаків та токсинів, стабілізує рівень глюкози в крові, знижує рівень холестерину, жирів та цукру. Тому ми вважаємо що це справді більш корисна заміна класичному желатину!

простий десерт

Розділіть суміш на 2 рівні частинки та з‘єднайте із желе. В одну склянку додайте полуничне, а в іншу – персикове. Залиште їх на декілька хвилин, щоб їхня консистенція стала трішки густішою. Тепер візьміть 2 великі келихи та залийте в кожен по 1 смаку желе. Важливо наливати під кутом та саме так і зафіксувати положення келиха.

яскравий десерт

Це робиться для того, щоб в результаті отримати 2 кольори, які з країв келихів плавно рухаються до центру та застивають! Таке втілення ідеї досить цікаве та незвичне, тому це точно оцінять Ваші гості або близькі. Тепер Ппомістіть желе у холодильник на декілька годин, поки все повністю не остине.

оригінальний десерт

Етап 2.
В той час можна взятись за печиво.Зверніть увагу, що печиво повинно бути саме пісочним, адже його дуже легко подрібнити до потрібної консистенції.Завжди пам’ятайте,  при виборі такого печива  потрібно звертати увагу на свіжість, хрумкість та аромат.

смачний десерт

Якщо все правильно підібрати, то незабутній смак Вам гарантовано! Помістіть 4 шматки печива у тарілку та подрібніть за допомогою ложки, або ж додайте все у блендер.

поживний десерт

Вкінці дістаньте готовий, дуже оригінальний та апетитний десерт із холодильника та посипте подрібненим печивом і маленькими листочками м’яти. Насолоджуйтесь смаком та діліться рецептом із близькими. Смачного!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert