Десерт „Задиюсь від любові“

Користуючись моментом святкових днів, варто обов’язково побалувати себе чимось смачненьким та солодким. Саме в цей час натхнення на готування проявляється найбільше, тому скористайтесь цим і мчіть на кухню творити! Ми в свою чергу також ретельно підготувались до таких насичених днів, тому створили для Вас чималу підбірку смачних десертів, в якій Ви точно знайдете саме свій улюблений варіант! Приготуйтесь, адже ми хочемо представити Вам потенційного фаворита, який має назву „Бенжамін“. Цей поживний та соковитий десерт дуже простий у приготуванні, проте має фантастичний смак, завдяки поєднанню інгредієнтів, яке ще колись придумав славнозвісний персійський принц Бенжамін, тому що хотів ще більше розтянути мить задоволення після ситного столу та доповнив це завдяки такому десерту! Десерт складається з соковитих кілець ананасу, пісочного печива, корисного та ситного кисломолочного сиру, маленьких кольорових зефірок та пухнастих вершків! Скуштуйте його і зрозумієте, що такий присмак Ви вже ніколи не забудете!

десерт рецепт


Для приготування порції на 2 осіб, Вам будуть потрібні наступні інгредієнти:

– печиво пісочне ( 4 штуки)

– кільця консервованого ананасу ( 2 штуки) 

– сир кисломолочний ( приблизно 100 грамів)

– вершки жирністю 30% ( орієнтовно 100 грамів)
– кольорові маленькі зефірки ( орієнтовно 50 грамів)

десерт інгредієнти

Час приготування десерту – не більше 10-ти хвилин

Перейдемо до детального опису дій та деяких рекомендацій!

Крок 1.

Спочатку відкрийте банку з ананасом та дістаньте 2 кільця. Поставте їх на дошку та подрібніть на кубики. Цей соковитий фрукт корисний тим, що містить багато вітамінів і мінералів, з них: вітамін С, що зміцнює імунітет, також калій, який допомагає серцю. Окрім цього, ананас є  джерелом ферменту бромелаїну, який покращує травлення та має протизапальну дію.

соковитий десерт

Крок 2.

Тепер приступіть до печива. Його потрібно помістити у окрему посудину та подрібнити за допомогою столової ложки. Важливо те, що печиво повинно бути саме пісочним, адже воно прекрасно подрібнюється та підходить для основи десерту!

поживний десерт

Пам’ятайте про те, що таке печиво має бути відмінної якості, а найголовніше – першої свіжості. Хрустке, ароматне та смачне – ідеальні критерії!

апетитний десерт

Крок 3.

Далі візьміть кольоровий зефір. Його також потрібно помістити на тарілку та подрібнити.

оригінальний десерт

Цей інгредієнти додасть десерту неабиякої ніжності та яскравості! Окрім цього, хоч зефір і досить солоденький та калорійний, проте містить чимало користі! Він багатий на такі елементи як: фосфор та залізо, а саме вони добре впливають на волосся та нігті.

апетитний десерт

Крок 4.

Наступним буде кисломолочний сир. Найважливіша ознака такого продукту – це термін придатності! Сир неодмінно має бути свіжим, якісним та смачним! В жодному разі не купуйте сир з надто жовтим відтінком, зверніть увагу на запах. Підберіть в міру кислий сир, який буде мати середню жирність. Кисломолочний сир – це  однозначно користь для Вашого організму! Він багатий білками, вітамінами А, Е, Р, В2, В6 та В12, а також фолієвою кислотою. Окрім цього, цей ніжний продукт містить кальцій, залізо, натрій, магній, мідь, цинк, фтор та фосфор. 

смачний десерт

Крок 5.

Наприкінці потрібно взятись саме до вершків. Відлийте потрібну кількість у миску та взбийте її блендером. Для ідеальної консистенції вершків потрібно збивати спочатку на маленькій швидкості, а потім плавно рухатись до максимальної! Вершки жирністю менше, аніж 30% можуть погано збитися, або ж взагалі не дійти до густої консистенції.

ніжний десерт

Крок 6.

Коли всі інгредієнти подрібнені – приступаймо до оформлення! Для цього візьміть сир та зліпіть з нього круглу кульку, далі посипте її подрібненим пісочним печивом. Наповніть посудину шаром з вершків та викладіть зверху апетитну кульку, яка вийшла в результаті.

яскравий десерт

Тепер заповніть посудину подрібненими шматками ананасу та посипте зверху крихтами зефіру. Смачний та дуже ніжний десерт від самого принца Бенжаміна готовий до споживання. Насолоджуйтесь!

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert